Meteen naar de inhoud
kraamtijd

Wat vinden ouders
2021/2020

Veel liefs,

Robin, Marjolein en 

Valentijn

PS: alvast hele fijne feestdagen! Lekker genieten samen.

Valentijn

Robin en marjolein

Lieve Kim,

We willen je hartelijk bedanken voor alle goede zorg, hulp en gezelligheid…. die je ons de afgelopen periode heb gegeven. En als het in Gods plan past zien we je bij een 2de kleintje weer.

Liefs,

James

Christine, Bart

Lieve Kim,

Vind het jammer dat je gaat

Liefs,

Grote broer van Kate

Robin

Lieve Kim,

Bedankt voor alles! Vooral om het vele lachten!

Dikke kus en liefs,

Sab & Seb + Kids

Lieve Kim,

Wat zijn we blij dat jij bij ons kwam zorgen. Je was er niet alleen voor Kate en mama, maar ook voor papa en Robin.

Zelfs ’s avonds laat nog komen helpen met de opstart, super fijn om zo thuis te kunnen komen.

Veel hulp met Kate, lekkere fruithapjes en alles lekker aan kant en schoon. Als bedankje voor de goede zorgen, kun je jezelf eens lekker in de watten laten leggen. Het is in het mooie Bergen, dus je moet wel even een plekje in je volle agenda zoeen.

Nogmaals bedankt. En mocht je ooit pups willen, dan weet je Sammy te vinden ;).

Liefs,

Kate

Barry & Paula en Robin

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor de ontzettend leuke kraamweek.

Hele dikke knuffel van,

Maddy

Robin & Maylee

Lieve Kim,

Daar ga je weer, na 10 dagen geweldige kraamzorg. We gaan je wel missen hoor! Want naast die geweldige kraamzorg en een opgeruimd huis, heb je ook veel gezelligheid, humor en warmte meegebracht. 

Dingen waar wij in deze tijd van genoten hebben. Ook hebben wij dankzij jou de rust gepakt die wij nodig hadden, en dat heeft er voor een groot deel voor gezorgd dat deze week geen vage waas, maar een mooie bewuste week is geworden.

Dank je wel hiervoor! Die broodjes kaas in de auto zitten ons toch niet lekker, dus hopelijk gebruik je deze bon een keer voor een goede, rustige lunch. 

Bedankt voor alles.

Veel liefs,

Mika

Kjeld, Danielle, Noa-Mae

Lieve Kim,

Wij willen je bedanken voor de leerzame & gezellige kraamweek/dagen.

Jammer dat onze tijd er alweer op zet. Bedankt voor alles!

Liefs,

Joey

Pascal & Cynthia

Lieve Kim,

We maakten contact met elkaar via video-bellen toen ik al weeen had. Even later kwam je naar het ziekenhuis om ons te ondersteunen. Het was fijn dat je ons kwam ondersteunen tijdens de kraamweek. Je bent een open en sociaal persoon, dus we hadden al gelijk een klik. We hebben elke dag veel van je kunnen leren en gaan nu vol vertrouwen verder. Bedankt voor de fijne kraamweek.

Liefs,

Vigo

Jeroen & Nina

Lieve Kim,

Op het meest hectische moment in ons leven, het krijgen van je eerste kindje heb je als kers vers gezien behoefte nodig aan hulp, rust, vertrouwen en een ervaringsdeskundige.
Dit bovenstaande hebben we terug kunnen vinden bij Kim, de eigenaar van Little Twinkle.

Op een prettige en rustige manier heeft Kim ons opgevangen in onze kraamweek. Wij hebben veel vaardigheden en kennis opgedaan door daadwerkelijk te doen.

Daarnaast heeft zij de andere taken erg prettig uitgevoerd zoals het huishouden en administratieve handelingen welke noodzakelijk zijn in de kraamweek.

We willen je bedanken voor deze fijne eerste week nu we met zijn drieën zijn.
Tot de volgende kraamweek☺

Groetjes, 

June

Jody & Robin

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor de ontzettend fijne kraamweek. Jackie en wij hebben jouw aanwezigheid en hulp deze week als heel fijn ervaren. Door jouw tips, tricks en handreikingen zijn wij er helemaal klaar voor om voor onze kleine dame te zorgen. Van jou moet niks, maar je geeft aan hoe iets beter werkt of wat goed zou zijn voor ons. En als je het zelfs voor elkaar krijgt dat je Bart zijn brood mag smeren, dan zit het zeker wel goed. Zodra er een 2e mag komen bij ons, bellen wij jou zeker weer. Dan kan je lekker studeren met Jackie. Hopelijk tot ziens.

Liefs,

Jackie

Bart, Chantal Elmo & pino

Lieve Kim,

Inmiddels heb je bij ons al 2x onze kraamweek verzorgd. En wat weet jij er toch altijd een fijne tijd van te maken. Jou enthousiasme, specialisme en gezelligheid hebben ervoor gezorgd dat ons niks ontbrak en wij terug kijken naar een hele fijne en speciale week.

Liefs x

Jaxx

Joyce , Virgil Kaylee, Roxx

Lieve Kim,

We willen je enorm bedanken voor al je goede zorgen! Je bent een fantastische kraamhulp en het is super gezellig als je er bent. Ook Gijs vindt het heel leuk als je er bent. We zullen je enorm gaan missen, in de zorg voor mama en Otis, maar ook je gezelligheid! We nodigen jullie graag uit voor een heerlijke BBQ in de zomer, zo fijn om jou /jullie nog eens te zien!

Veel Liefs

Otis

Erik & Olga, Gijs & Otis

Lieve Kim,

Wat heb je ons geholpen de afgelopen periode. Enorm bedankt voor alles en je beschikbaarheid ook nadat je weg was..

Ze morgen thuis in hun handjes knijpen met jou!!

Hopelijk zien we elkaar nog eens!!

Veel Liefs,

Lennox

Dave & Sindy

Lieve Kim,

Mede dankzij jou goede zorgen hebben wij een fantastische kraamtijd gehad.

Je bent zo lief en deskundig. We gaan je ontzettend missen! Hopelijk zien we elkaar nog eens.

Vesper

Fleur & Sven

Lieve Kim,

We willen je bedanken voor de onvergetelijke kraamtijd die je ons hebt gegeven. Je hebt ons aan de hand meegenomen in dit overweldigende leven veranderde proces. Je doet dit met veel passie, zekerheid en vooral plezier. Je hebt veel ervaring en je gaf ons met de dag meer zekerheid en vertrouwen. Je liet ons weten dat we het goed deden en dit gaf ons houvast en zekerheid. Ook de persoonlijke aandacht aan ons beide is erg gewaardeerd, je leek soms wel ons maatschappelijk werkster. Je bent van alle markten thuis. Later kunnen we Kjeld vertellen hoe een leuke, lieve kraamzorg hij had. met veel liefde werd de zorg voor een pasgeborene aan zijn ouders uitgelegd. 

We gaan je oprecht missen en zullen je nooit vergeten.


Bedankt voor alles!

Kjeld

Pieter & Iris

Lieve Kim,

Enorm bedankt voor de mooi kraamweek!

We hebben heel veel aan je gehad en weer van je geleerd.
Misschien zien we je in de toekomst weer bij een 2e.

Liefs,

Rosie

Linsey & Jeroen Joy

Lieve Kim,

Wat fijn was het om jou in onze kraamweek in huis te hebben! Ondanks dat Eva onze 2e kindje is, vergeet je toch snel weer veel. Sam zal je vast ook erg gaan missen! Als bedankje willen we jou en je familie 2x een fruitpakket geven welke bij je thuis wordt afgeleverd!

Veel liefs,

Eva

Arne, Evelien en Sam

Lieve Kim,

Wij willen je bedanken voor alle hulp, je wijze woorden en je zorgzame handen. Dankzij jou is onze eerste week met Jaylen zo fijn en ontspannen verlopen.

Heel veel liefs,

Jaylen

Bo & Sharon

Lieve Kim,

Bedankt voor je goede zorg en betrokkenheid tijdens onze kraamperiode! We zijn je ontzettend dankbaar voor al je hulp, inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en vooral fijne zorg!

Veel liefs,

Charlie

Tjerk & Viola

Lieve Kim,

Wat ben jij een fantastisch mens! Wij hebben een geweldige kraamweek gehad. June en ik hadden een lastige start, maar jij wist precies wat ik nodig had, zonder daar naar te vragen. Een luisterend oor, een fijn gesprek en heel veel goede adviezen. Niets was je teveel! Je hebt ons zoveel geleerd over het ouderschap in korte tijd. Ook was je ontzettend lief voor June. Een top kraamhulp, die wij iedereen aanbevelen. Je hebt een speciaal plekje in ons hart, en die raak je nooit meer kwijt. Mocht er een tweede kindje komen, dan ben jij de eerste die wij bellen. Ik hoop dat we contact blijven houden.

Dikke kus,

June

Rico & Esther

Lieve Kim,

Bedankt voor de goede zorg en de grote hoeveelheid tips. Door jou hebben we een goede start als papa & Mama!

Liefs,

Lively

Danny & Lisanne

‘T is amper twee handen vol , En ‘t weegt maar een paar pond , Maar het blijft het grootste wonder, zo’n mensje , klein en gezond! Veel liefs,
Julie

Maaike & Dave

Lieve Kim,

Het was  een feestje om Kim als kraamverzorgster aan mijn zijde te hebben. Deskundig, lief en zorgzaam voor de kleine en mama.

Dank je wel!

Veel liefs,

Faya

Ouders van Faya

Lieve Kim,

Onwijs bedankt voor onze fijne kraamweek! Alle tips, info, feest- fruitbakjes en gezellige gesprekken zorgen ervoor dat we het nu met zijn 3-en aandurven. Olivia heeft zeker ook genoten om van jou zoveel extra liefde en aandacht te krijgen.

Dankjewel voor alle fijne herinneringen aan deze week.

We gaan je missen!

Veel liefs,

Olivia

Kim, JW

Lieve Kim,

Bedankt voor je goede zorgen en advies.

Je bent een Topper.

Liefs,

Aaliyah

Remi Stevie Jennifer & Dani

Kim kwam bij ons eind september toen ons meisje Loïs geboren werd. Voor dat Loïs er was, was het contact met Kim al super fijn. Kim is altijd goed bereikbaar en heel erg betrokken bij haar werk! Zowel voor, tijdens als na de kraamperiode. Je kan aan Kim haar werkwijze merken dat zij onwijs veel ervaring heeft. En dat is uiteraard super fijn als je voor het eerst moeder geworden bent. Haar aanwezigheid en mijn kraamperiode heb ik als zeer fijn ervaren!! Mochten wij meerdere kinderen mogen krijgen, dan bellen wij gelijk Kim.

Kim, super bedankt voor alles! En dikke kus van Loïs

Lois

Ouders van Lois

Lieve Kim,

Bedankt voor je goede zorg en betrokkenheid tijdens onze kraamperiode! We zijn je ontzettend dankbaar voor al je hulp, inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en vooral fijne zorg!

Liefs,

Charlie

Tjerk en Viola

Lieve Kim,

We willen je graag heel erg bedanken voor de fantastische kraamweek die je ons hebt bezorgd. Het was zeker geen makkelijke week, maar met jouw hulp is het uiteindelijk toch goedgekomen. We weten niet wat we zonder je hadden gemoeten! Ook bedankt voor je lieve woorden voor onze kleine boef James en de goede zorg voor hem en ook voor ons. We hopen dat we een eventuele volgende weer op jouw hulp kunnen rekenen, want je ben t echt een topper!

Liefs,

James

Richard, Joyce

Lieve Kim,

Ontzettend bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven in onze kraamtijd! Elke ochtend een brede glimlach en een vrolijke goedemorgen maakte de mindere uurtjes van de nacht goed! heel erg fijn dat je voor ons allebei oog had en zo voor ons hebt gezorgd, en natuurlijk op eerste plaats de zorg en liefde voor olivia! Heel dankbaar zijn wij jou!

We hopen dat je met dit cadeau ook wat welverdiende ontspanning mag hebben!

Prachtig beroep heb je! Heel erg bedankt.

Olivia

Ouders van Olivia

Lieve Kim,

Bedankt voor alle goede zorgen en natuurlijk voor je gezelligheid. We hebben een top kraamweek gehad!

Veel liefs van

Kiki

Ruud, Elina, Eva en natuurlijk van de kleine Kiki

Lieve Kim,

Wederom weer bedankt voor de fijne kraamweek. De week is echt voorbij gevlogen, we zijn super blij dat je ons weer heb bijgestaan met al je kennis en goede zorg. Voor ons geen baby’s meer, maar we zien je graag kramen bij onze vrienden. We zullen je missen!

Liefs,

Luke

Erik, Sylvana, Liam en Luke

Lieve Kim,

Na 2 jaar een heftige tijd te hebben gehad werden wij opnieuw zwanger. En hoe! Door een inschrijving bij 1 0p 1 werden wij door jou uitgezocht, alsof het zo had moeten zijn. Wij zijn ontzettend blij en bevoorrecht dat jij onze kraamweek tot een feestweek hebt gemaakt. Van een fruihap met een parasolletje! tot onzettend goed advies. 

Wij willen je ontzettend bedanken voor je tijd, advies & betrokkenheid bij ons kersverse gezin. De adviezen die jij ons hebt gegeven zullen wij voor altijd meenemen.

Kim, ontzettend bedankt!

Heel veel liefs,

Sara

Ben & Madalon & Sara