Meteen naar de inhoud

Ervaringen 2022/2023

kraamtijd

Wat vinden ouders
2022/2023

Lieve Kim,

Bedankt voor deze mooi kraamweek. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!

Veel liefs van,

Bodi

Devin, Veya, Noan

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor de gegeven zorg in deze kraamweek. We hebben heel veel aan jou hulp en inzet gehad en willen jou hier graag iets leuks voor geven.

Kim je bent een topper, held, engel , Little Twinkle Star.

Jay

Linda, Inzal

Lieve Kim,

Dank je wel voor je inzet tijdens onze kraamweek. Dankzij jouw deskundigheid, geduld en flexibiliteit hebben wij ons draai kunnen vinden met Luca en kunnen genieten van onze week.

Veel liefs,

Luca

Jose, Dewi, Mia, Chiara

Lieve Kim,

We willen je bedanken voor alle goede zorgen.

Julia loopt met je weg en het is heel fijn om te zien dat je haar ook de aandacht gaf die ze nodig had. En daarmee mij dan ook tijd gaf om te rusten of met Isabella te knuffelen. En omgekeerd met Julia tijd om te knuffelen. Je hebt ons weer wat meer zekerheid gegeven in de zorg van een pasgeborene. Het was dan niet meer nieuw, toch heel fijn om even op je te leunen.

We hebben een fijne week gehad met jou!

Heel veel liefs voor jou en je mooie gezin!

Isabella

Albert, Alida, Julia

Lieve Kim,

Via dit kaartje willen we laten weten hoe dankbaar we zijn dat je ons zo’n fijne kraamtijd hebt bezorgd. Zo bijzonder om dit voor de 2e keer samen met jou te mogen meemaken en deze keer zelfs met de bevalling erbij. Jouw vertrouwde gezicht en support heeft mij tijdes de bevalling enorm geholpen en dat heeft zeker bijgedragen aan het soepele verloop. Dat zal ik nooit vergeten.

Heel veel Liefs

Pippa

Frits, Hilde, Nova

Lieve Kim,

 

Wat hebben we een fijne week met jou gehad. Je hebt ons super goed geholpen en zorgde voor een fijne sfeer in huis. Ons huisje de hele week super netjes! Echt heerlijk 🙂 Veel dank daarvoor.
Liefs,

Kees

Heleen, Tobias, Sieme