Meteen naar de inhoud
kraamtijd

Wat vinden ouders
2022/2021

Lieve Kim,

Aan de telefoon voelde ik meteen een klik met jou… Ik voelde dat dit helemaal goed zou komen. Toen je kennis kwam maken met ons, wist ik het zeker en dacht: zij loodst ons er doorheen. Het wordt een feestje. Nou en dat was het! Wij zijn je zo ongelooflijk dankbaar! We hebben in korte tijd heel veel van je geleerd. Ook was je een luisterend oor en zorgde je niet alleen voor Sef, maar ook voor ons. Dit hadden wij, na een heftige bevalling, even ontzettend nodig. Je voelde ons goed aan. Je doet je werk duidelijk met heel veel liefde en plezier. Ook als je een dagje niet bij ons was, was je bereikbaar voor tips, mijn onzerheden of zelfs een enorme strijk. Echt Kim… je bent goud! Onthoud dat heel goed. De gezinnen die jij begeleidt, mogen in hun handjes knijpen met jou. Als alles nou voor een tweede keer mag lukken, kom je dan weer bij ons!

We gaan je missen! Geniet van de quality time met je gezin in Spanje..En ..sterkte rondom je paps. We houden contact, lieverd.

Dikke kus

Sef

Jeffrey & Rosalie

Lieve Kim,

Zoals voorop de kaart staat, wij waren ontzettend blij met jou!

Wij willen jou bedanken voor alle goede zorgen!

Mocht er ooit een 2e komen, weet ik je te vinden.

Liefs,

Jula

Paul & Sonia

Lieve Kim,

Er valt geen cadeau groot genoeg te bedenken om jou te bedanken. We zijn ontzettend blij met alles wat je voor ons hebt betekend. Met tranen in mijn ogen schrijf ik deze kaart, wat was de afgelopen periode intens! Niet alleen voor ons, maar ook voor jou. Je hebt de pieken en de diepe dalen samen met ons meegemaakt. Jouw zorg en liefde hebben ervoor gezorgd dat de dalen verdwenen en de kraamweek een positieve wending heeft gekregen. 

Onze dankbaarheid daarvoor valt niet in woorden uit te drukken. Jij hebt het verschil gemaakt. Er valt nog genoeg te ontdekken, maar je hebt ons een goede basis gegeven. Ondanks dat we je ontzettend gaan missen, gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet. We gaan niet zeggen tot snel, maar hopelijk wel tot de volgende keer!

Liefs

Julia

Joey & Larissa

Lieve Kim,

Onwijs bedankt voor al je lieve zorgen. Binnen no-time was je onderdeel van ons gezin en zelfs op afstand wist je ons alle vier(!) de (kraam)zorg te bieden die we op de meest onvoorziene momenten nodig hadden. je hebt een heel speciaal plekje in ons hart en blij nr. 3 trekken we direct aan de bel bij je ;). Lieverd, ga nu lekker genieten van je welverdiende vakantie met je lieve gezin! 

Heel veel Liefs,

Kirsten

Senne, Norah, Derek

Lieve Kim,

Dank je wel voor alle kraamdagen die je bij ons was. Jij hebt mijn papa en mama goed op weg geholpen en ook veel geleerd. Het was fijn dat jij bij ons wilde zijn

Knuffel

Olivier

Lieve Kim,

Wat ben ik blij dat het zo gelopen is en dat je toch bij ons terecht bent gekomen. Ik heb een heerlijke mini vakantie gehad! En super fijn het een keer op deze manier te mogen ervaren! Bedankt voor alles!

Dikke kus

Vajen

Angelique & Rick Faylinn, Vince & Vajen

Lieve Kim,

Wat hebben wij een super kraamweek gehad!

Deze week hadden we niet willen missen!

Bedankt voor alles.

Liefs,

Liv

Wouter & Marith

Lieve Kim,

We willen je ontzettend bedanken voor je goede zorgen en gezelligheid. Ik had me geen betere kraamweek kunnen voorstellen. Zoveel bewondering voor jullie werk. Echt een gek idee dat het er alweer opzet.

We wensen je heel veel succes met de meiden die nog komen gaan en mocht er ooit een 2e komen dat weten we je te vinden.

Lola

Barry & Elise

Lieve Kim,

Bedankt voor alle goede zorgen, adviezen alle goede tips en je luisterend oor. We zijn erg blij met jou als kraamhulp! Je hebt ons super geholpen.

Heel veel liefs en een dikke knuffel

Mees

Jorrit & Joyce

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen deze dagen! We zijn heel blij dat jouw hulp, zorg en geweldige oog voor het klinisch redeneren om ons heen hadden. Het gaat gelukkig goed met Mirai, maar voornamelijk omdat jij haar zo goed in de gaten hield!

Dank voor alle tips en trucks! Door jou hebben we het vertrouwen het met zijn vieren aan te kunnen. Dank daarvoor!

We houden contact! 

Veel liefs,

Mirai

Wan, & Marea, Miyo

Lieve Kim,

Bedankt voor de goede zorgen van de afgelopen week!

Echt een toppertje!!

Liefs,

Juul

Bo & Kiy en Nick

Lieve Kim,

Wat was het ontzettend fijn dat jij er was! Wij willen jou enorm bedanken voor de mooie kraamweek en alle goede zorgen voor ons gezin. 

Wat hebben wij genoten en vooral kleine mannetje. Wat is hij toch gek op jou! De week is voorbij gevlogen. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen en houden we contact.

Wij gaan jou heel erg missen!!

Marly

Tom & Sari Mason

Lieve Kim,

We willen je graag bedanken want wat heb jij er een mooie speciale week voor ons van weten te maken. En wat ben ik je ontzettend dankbaar voor de foto’s die je hebt gemaakt in het ziekenhuis, dat heeft voor ons heel veel waarden.

Isa en wij hebben heel erg van je genoten deze week en hopen dat je ooit als er bij ons een 2e mag komen dat je een plekje voor ons over houd. We vinden het heel jammer dat er na vandaag een einde komt van jou dagelijkse bezoekjes, maar wat heb jij ons zeker gemaakt in ouderschap. 

We gaan je missen!
Heel veel liefs,

Isa

Chris & Selina

Lieve Kim,

We zullen je onwijs bedanken voor de afgelopen tijd. Ik vond het super fijn dat je bij de bevalling was, je hebt me er echt zo goed doorheen geholpen!

En zo lief dat je, ondanks de drukte er was in de kraamweek. Had dat niet anders gewild. Echt heel fijn!

Veel liefs & een dikke knuffel, 

Mick

Sander & Tamara

Lieve Kim,

Waar moeten we nu weer eens beginnen. Haha.

Bedankt dat je er weer was voor ons. Dat je ons gezin op rolletjes hebt laten verlopen. Dat je mij en Lou iedere dag weer zoveel moed in sprak om dit te laten werken. Zonder jou hadden we dit niet gerund. En als er nog meer zouden komen bij jij de enige die hier mag zijn.

Lieve, lieve Kim
Bedankt voor alles

Lou

Miee, Daisy, Ave & Lou

Lieve Kim,

Wat hebben wij een onwijs fijne kraamweek gehad. Zo fijn hoe jij opnieuw zo’n fijne aanvulling was in ons gezin. Met wijze en goede adviezen die passen bij ons.

Jij bent een harde werker met oog voor detail. Fijn hoe betrokken je bent, ook buiten werktijden & de kraamweek. 

Dank je wel!
Veel Liefs

Bram

Ben, Madalon, Sara & Bram

Dankjewel! Voor je warmte je tips & trucs, je advies, je steun en luisterend oor! Je hebt mijn week onvergetelijk gemaakt! Je zit in mijn hart!

We gaan je missen!

X

Maya

Randy & Joëlle, Sascha, Nova