Meteen naar de inhoud
kraamtijd

Wat vinden ouders

Lieve Duracell konijn,

Bedankt voor je lieve zorg en hulp. Wij 3e zijn jou super dankbaar.

Kim succes verder en we zien elkaar bij deze

Veel liefs,

Jaxx

Ouders van Jaxx

Lieve Kim,

Bedankt voor je goede zorg en betrokkenheid tijdens onze kraamperiode! We zijn je ontzettend dankbaar voor al ju hulp, inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en vooral fijne zorg!

Veel liefs,

Tjerk

Viola en Charlie

Lieve Kim,

Het was  een feestje om Kim als kraamverzorgster aan mijn zijde te hebben. Deskundig, lief en zorgzaam voor de kleine en mama.

Dank je wel!

Veel liefs,

Faya

Ouders van Faya

Lieve Kim,

Onwijs bedankt voor onze fijne kraamweek! Alle tips, info, feest- fruitbakjes en gezellige gesprekken zorgen ervoor dat we het nu met zijn 3-en aandurven. Olivia heeft zeker ook genoten om van jou zoveel extra liefde en aandacht te krijgen.

Dankjewel voor alle fijne herinneringen aan deze week.

We gaan je missen!

Veel liefs,

Olivia

Kim, JW

Lieve Kim,

Bedankt voor je goede zorgen en advies.

Je bent een Topper.

Liefs,

Aaliyah

Remi Stevie Jennifer & Dani

Kim kwam bij ons eind september toen ons meisje Loïs geboren werd. Voor dat Loïs er was, was het contact met Kim al super fijn. Kim is altijd goed bereikbaar en heel erg betrokken bij haar werk! Zowel voor, tijdens als na de kraamperiode. Je kan aan Kim haar werkwijze merken dat zij onwijs veel ervaring heeft. En dat is uiteraard super fijn als je voor het eerst moeder geworden bent. Haar aanwezigheid en mijn kraamperiode heb ik als zeer fijn ervaren!! Mochten wij meerdere kinderen mogen krijgen, dan bellen wij gelijk Kim.

Kim, super bedankt voor alles! En dikke kus van Loïs

Lois

Ouders van Lois

Lieve Kim,

Bedankt voor je goede zorg en betrokkenheid tijdens onze kraamperiode! We zijn je ontzettend dankbaar voor al je hulp, inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en vooral fijne zorg!

Liefs,

Charlie

Tjerk en Viola

Lieve Kim,

We willen je graag heel erg bedanken voor de fantastische kraamweek die je ons hebt bezorgd. Het was zeker geen makkelijke week, maar met jouw hulp is het uiteindelijk toch goedgekomen. We weten niet wat we zonder je hadden gemoeten! Ook bedankt voor je lieve woorden voor onze kleine boef James en de goede zorg voor hem en ook voor ons. We hopen dat we een eventuele volgende weer op jouw hulp kunnen rekenen, want je ben t echt een topper!

Liefs,

James

Richard, Joyce

Lieve Kim,

Ontzettend bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven in onze kraamtijd! Elke ochtend een brede glimlach en een vrolijke goedemorgen maakte de mindere uurtjes van de nacht goed! heel erg fijn dat je voor ons allebei oog had en zo voor ons hebt gezorgd, en natuurlijk op eerste plaats de zorg en liefde voor olivia! Heel dankbaar zijn wij jou!

We hopen dat je met dit cadeau ook wat welverdiende ontspanning mag hebben!

Prachtig beroep heb je! Heel erg bedankt.

Olivia

Ouders van Olivia

Lieve Kim,

Bedankt voor alle goede zorgen en natuurlijk voor je gezelligheid. We hebben een top kraamweek gehad!

Veel liefs van

Kiki

Ruud, Elina, Eva en natuurlijk van de kleine Kiki

Lieve Kim,

Wederom weer bedankt voor de fijne kraamweek. De week is echt voorbij gevlogen, we zijn super blij dat je ons weer heb bijgestaan met al je kennis en goede zorg. Voor ons geen baby’s meer, maar we zien je graag kramen bij onze vrienden. We zullen je missen!

Liefs,

Luke

Erik, Sylvana, Liam en Luke

Lieve Kim,

Na 2 jaar een heftige tijd te hebben gehad werden wij opnieuw zwanger. En hoe! Door een inschrijving bij 1 0p 1 werden wij door jou uitgezocht, alsof het zo had moeten zijn. Wij zijn ontzettend blij en bevoorrecht dat jij onze kraamweek tot een feestweek hebt gemaakt. Van een fruihap met een parasolletje! tot onzettend goed advies. 

Wij willen je ontzettend bedanken voor je tijd, advies & betrokkenheid bij ons kersverse gezin. De adviezen die jij ons hebt gegeven zullen wij voor altijd meenemen.

Kim, ontzettend bedankt!

Heel veel liefs,

Sara

Ben & Madalon & Sara

Lieve Kim,

Ontzettend bedankt voor je fantastische zorgen in deze eerste weken met onze dochter Elin.

We hadden niet zonder je gekund en vonden je een heel fijn persoon om naast ons te hebben tijdens deze onzekere start. Wat zij we blij dat het ons samen is gelukt om het blauwen strepen te laten regenen.

We zullen je aan iedereen aanbevelen en mochten we ooit een tweede kindje verwachten, dan hopen we van harte dat je nog steeds als kraamzorg werkt. Dan zouden we je vanaf de eerste echo al willen ‘Reserveren’!

Liefs,

Elin

Paul & Lisanne, Elin & Fien

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor je fantastische hulp en gezelligheid in mijn kraambed. Ik had me geen betere kunnen wensen.

Veel Liefs,

Guusje

Ouders van Guusje

Lieve Kim,

Bedankt voor je hulp afgelopen week, voor je kennis, kunde en uitstekende zorg. Ook bedankt voor je vertrouwen in ons.
Hierbij een kleine attentie van onze kant. En wie weet tot de volgende keer.

Liefs,

Lyora

Maor & Valéry

Bedankt lieve Kim,

Voor deze onvergetelijke kraamweek. We zijn jou super dankbaar voor jouw goede zorgen en hulp. Ondanks deze gekke (corona) tijd heb jij ons super goed geholpen! Dankzij jou weten wij zeker dat wij alle kennis hebben! Je bent lief, gezellig en super zorgzaam. Als Aiden ooit een broertje/zusje mag krijgen, kom je dan weer? Liefs, Dennis & Laureen en Aiden

Liefs,

Aiden

Dennis & Laureen

Super bedankt voor deze bijzondere maar hele mooi kraamperiode. We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen en hopen je dan ook zeker nog eens te zien!

Veel liefs,

Vic

Merlijn & Nancy

Lieve Kim,

Je was er al eens bij, bij de geboorte van Owen. Nu hadden we heerlijk de hele week om ons heen met de geboorte van Hugo.

Wat hebben we genoten dat je bij ons was in deze bijzondere week. 

Bedankt voor alles! Jij, bent echt onze kraamtopper! Hopelijk kan je nu even genieten van wat ‘vrije’ dagen! We gaan je missen.

Hele dikke kus,

Hugo

Peter, Chantal, Owen

Lieve, lieve Kim,

Wat was jij onze rots in de branding, reddende engel en steun en toeverlaat deze week.

Een gekke week, met allerlei beperkende maatregelen die ons allemaal opgelegd zijn… wat was het dan toch extra fijn dat we elkaar al kenden. Iets vertrouwds in deze onzekere rare periode.

En toen bij mij de paniek toe sloeg, wist jij me weer helemaal te kalmeren en op te beuren. Jij hebt ervoor gezorgd dat ikzelf niet meer zo vreselijk onzeker ben over het hele borstvoedingsgebeuren en alles wat erbij komt kijken.

Wat ben je toch ontzettend goed in wat je doet. En alles wat je zei over: hamsteren, de 5-dagen -dip, peuterdriftbuien, huid op huid, een lach en een traan, en al die andere dingen die precies blijken te kloppen… Ik hoop dat je ook hebt genoten van het meemaken van onze eerste week met kleine Emma, ondanks dat je haar dus niet letterlijk mocht knuffelen. Dat gaan we zeker nog eens inhalen als straks alles weer “normaal”is! We hadden ons in ieder geval geen fijnere reddende engel kunnen wensen. Wat heb je ons door de eerste week heen geloodst op een manier die ontzettend natuurlijk aanvoelde. Als blijk van waardering moet je deze keer zelf maar iets uitkiezen. Een heerlijk boek, leuke legpuzzel, (of een fijne Handcrème?!) 

Ontzettend bedankt voor al je inzet, je luisterend oor, je adviezen en gezelligheid. We vonden het zo fijn dat je bij ons was.

Emma

Esther, Joost, Fiene

Hoi lieve Kim,

Even een berichtje van mij 23 januari kwam jij er ook nog eens bij.

Slapeloze nachten om kwart voor 5 er uit alleen omdat papa en mama naar huis wilde met mij als kleine spruit.

De eerste dag kwam jij binnen ojeee…..toen kon het feest beginnen.

Van plas luiers tot voor het eerst aan de tiet ik wil je een geheimpje vertellen maar papa en mama wisten het niet.

Uiteindelijk kwam het allemaal goed omdat jij de gene bent die vertelt hoe het moet.

Even iets tussen jou en mij, Kim het had een ramp geworden zonder jou erbij.

Maar ook leerde jij mij te onthouden ik heb twee lieve ouders om van te houden.

Lieve Kim nu even serieus wij willen je bedanken.

Bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan beloof me dit te lezen voor dat je zult gaan. Ik hoop dat als ik groot en sterk ben en mijn eerste woordjes zal leren dat jij dan een keer terug zal keren.

Kim heel veel groetjes, en kusjes van mij en vooruit papa en mama er ook bij

Liefs,

Cemiel

Papa en Mama

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor de goede zorgen de afgelopen dagen. Het was heel fijn dat je het wilde verdelen over de ochtend en avond, dat heeft mij enorm geholpen?
Ik vond het heel fijn om jou als kraam verzorgster in huis te hebben.
Geniet van je vakantie!

Liefs,

Marina & Thijs

Jason

Lieve Kim,

Met hetgeen dat voor jou normaal en je werk is, heb je ons een cadeau voor het leven gegeven, een kraamtijd om nooit te vergeten! Wat heb je ons laten genieten en alle ruimte gegeven om alles te laten voor wat het was. We zullen deze dagen nooit vergeten en altijd terugkijken op een laatste meer dan bijzondere kraamtijd!

Liefs,

Patrick & Wendy

Giulize

Lieve Kim,

Wat hebben wij een super fijne kraamweek gehad! Bedankt voor al je lieve gerustellende worden, gezellige gespreken, hulp in het huishouden maar vooral voor de liefde naar Davey en Bodhi.

Zij en wij en ouders hebben het maar getroffen met zo een kraamverzorgster als jij ! We zullen je gaan missen.

Veel liefs,

Kevin & Linsey

Davey en Bodhi

Lieve Kim,

In de afgelopen 2 weken bij jij onze redder in nood geweest! Van 2 totaal onervaren ouders, heb jij ons het vertrouwen gegeven om deze jongens alle liefdevolle zorg te geven die ze verdienen. Je ben bijzonder toegewijd en betrokken bij hetgeen wat je doet, wat maakt dat we ons al heel snel een drie-eenheid voelde met jou. De jongens groeien als kool en alles loopt heel voorspoedig. Jij hebt daar een groot
aandeel in gehad. We zijn je daar erg dankbaar voor.

Je heb een groot hart & passie voor je werk, wat mij een schitterende combi lijkt. We hopen dat dit afscheid geen laatste contact moment is en we nog met vraagjes bij je terecht kunnen.

Cecile & Tako

Lars en Kai

Lieve Kim,

Dank je voor alle goede zorgen voor ons gezin! Echt heel fijn dat je er was! Mede dankzij jou hebben wij deze week een rustige, prettige kraamtijd gehad waar wij heel erg van hebben genoten.

Heel veel liefs,

Niels & Madeleine

Hugo en Sophie

Lieve Kim,

Wat een bijzondere week hebben we met jou beleefd. We willen jou ontzettend bedanken voor de goede zorgen! Je bent een lieve kraamzorg met jou hart op een hele mooie plek met vol liefde voor een nieuw mensje. Lenn mag van geluk spreken dat jij hem hebt geholpen met zijn eerste wereldreis. Ik weet zeker dat we je zullen missen, maar door jou inzet van de afgelopen week kunnen wij positief verder. We hopen dat je nog lang kunt genieten van je werk want dit hoort bij jou.

Heel veel liefs en knuffels,

Jan & Carolien

Teye en Lenn

Wij zijn als nieuw gezinnetje ontzettend tevreden over de kraamzorg die wij hebben gekregen van Kim. Wat een top vrouw! We hebben ontzettend veel van haar geleerd en met vertrouwen zijn wij de toekomst tegemoet gegaan. Zelfs na de kraamtijd had (en heb ik nog steeds) veel aan Kim gehad. Als ik even geen raad meer wist, appte ik Kim eerst! Ook de interesse die ze na de kraamtijd toont is zo ontzettend lief, dus lieve Kim, ontzettend bedankt voor de fijne kraamtijd en de goede zorgen die je mij en kleine Mila heb gegeven en nog steeds doet.

Onwijs heerlijke kraamweek gehad dankzij Kim!! Een lieverd, die altijd voor ons klaar stond en nog steeds staat. Ook echt een doorpakker in het huishouden, alles lekker fris en schoon. Wij voelde ons erg in de watten gelegd door haar, een kraamweek met een lach en een traan, maar ohh wat hebben wij van jou genoten! 

Joep is de allergrootste fan van Kim.

Wij kijken nog steeds erg fijn terug naar onze kraamweek.

 

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad door onze kraamhulp Kim. Wij hebben een hele goede start gehad, goede adviezen en tips. Liam en mama en papa zijn super goed verzorgd. Wij willen Kim zeker terug als kraamhulp bij een 2e kindje!

Lieve, lieve Kim,

Via een omweg bij ons terecht gekomen, het had zo moeten zijn. Wat hebben we het getroffen met jou! Want wat een rollercoaster waren de afgelopen 12 dagen. We hebben gelachen maar er waren zeker ook de nodige traantjes. Jou optimisme, opgewektheid en engelengeduld hield ons telkens op de been, zelfs op de momenten dat we ons echt geen raad meer wisten. Daar zijn we je heel dankbaar voor en we gaan je dan ook onwijs missen. De frisse wind die elke ochtend vroeg hoe de nacht was ;). Maar we hebben ook dankzij jou vertrouwen dat we heg gaan redden met zijn 3’tjes! 

Liefs xx

Dennis & Maris

Sef

Lieve Kim,

Wat is onze kraamtijd voorbij gevlogen. We hebben ons zo verwend gevoeld door alles wat jij voor ons deed. En elke keer met een glimlach. Voor ons ben je een lot uit de loterij.

Dankzij alle tips en goede zorgen hebben wij als gezin een super fijne start gehad met onze zoete meid. Met je stralende persoonlijkheid breng jij vast licht in ieder gezin. Wij zullen je zeker aanbevelen.

In onze ogen ben je goud waard.

Liefs,

Bart, Esmee

Ellis

We hebben Kim leren kennen als een lieve, enthousiaste en betrokken kraamhulp. Ze was er niet alleen voor onze jongste zoon, maar ook onze oudste zoon genoot van haar gezellige aanwezigheid. Ze adviseerde ons, maar ze liet ons vooral onze eigen keuzes maken en op de momenten dat het nodig was bood ze veel steun. 

Kortom, zij heeft bijgedragen aan een hele fijne kraamweek.

Kim bedankt!

 

Op 26 oktober 2018 is onze eerste zoon geboren na een goede bevalling maar vervelende afloop. 2 stonden wij toen Kim binnen kwam. Kim heeft ons zo vreselijk veel liefde gegeven en de allerbeste zorg om het voor mij (mama) maar ook voor de papa en onze zoon het aller fijnst te maken!

Met haar doorzettingsvermogen en tevens engelen geduld heeft ze onze kraam tranen weten te sussen en ons de aller fijnste kraamtijd gegeven. De borstvoeding die moeilijk op gang kwam heeft ze geweldig begeleid. De honden in het huis vertroeteld en de visite goed verwend.

Kim zal ik dan ook aan iedereen aanraden om je t fijnste door de kraamtijd heen te helpen. We gaan haar zo vreselijk missen!

Lieve Kim, bedankt voor ALLES je ben de beste!

 

Dikke kus,

Baby eve

en de hondjes Bo & Huf

Lieve Kim,

We willen je bedanken voor de afgelopen 10 dagen. Dennis had wat “opstart gekkigheidjes” en daarnaast was ik onzeker over mijn eigen herstel. Maar dankzij jouw oplettenheid en adviezen kregen we wat extra toezicht en controle en was mijn onzekerheid snel weg. Ondanks de vreselijke hitte hadden we elke dag een heerlijk schoon en opgeruimd huis, en zo hebben we heerlijk kunnen genieten van onze eerste week samen met Dennis.

Bedankt voor alle inzet in onze kraamweek, voor het meedenken en de adviezen, voor de gezelligheid, voor het helpen met de 60 geboortekaartjes, voor de Whatsappjes, voor het spelen met Woda en het knuffelen met Sophie.

Veel liefs,

 

Dennis & Suzanne

Sophie, Jacco en Woda

Lieve Kim,

Onwijs bedankt voor deze fijne karamweek. We hebben veel gelachen en gepraat, maar je hebt ons vooral erg goed opweg geholpen zodat wij nu zelf voor onze kleine man kunnen zorgen en vooral ook volop kunnen genieten!.

We zullen je zeker nog gaan missen! Nu mag jij ook even van vakantie genieten en misschien een keertje lekker luchen. 😉

Nogmaals onwijs bedankt!

Heel veel liefs

Erik & Olga

Daphne, Lisanne

Lieve Kim,

We willen je super erg bedanken voor alle goede zorgen en de gezellige tijd en vinden het erg jammer dat je moet gaan!

Heel veel geluk en succes verder en wie weet zien we elkaar nog is!

-XXX-

Sem & Maik

Milano & Jacy

Lieve Kim,

Super bedankt voor de afgelopen week! We zijn je enorm dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Wij zijn natuurlijk niet zoals “normale” gezinnen, maar een gezien met een gebruiksaanwijzing. Onwijs dankbaar hoe jij gehandeld hebt met mijn medische situatie. 

We konden ons geen fijnere kraamweek gewenst hebben, ondaks de mindere dagen. Super bedankt

Dikke kus

Danny & Milou

Joep

Lieve Kim,

We willen je heel erg bedanken voor de fijne kraamtijd!Bedankt voor de goede opstart en alle adviezen en tips.

We gaan je zeker missen!

Liefs,

Erik & Sylvana

Liam

Lieve Kim,

Wij willen je heel erg bedanken voor alle goede zorgen. En alle tips die je ons hebt gegeven om voor onze Liz te zorgen.

We gaan je missen!

Dikke kus,

Mark & Anouk

Liz

Lieve Kim,

Wat was het fijn dat je er voor ons gezin was! Zo lief, zorgzaam en blij dat je bent. Wat een geluk hadden wij met jou…

We gaan je erg missen en hopen dat we je nog een keer zien.

Liefs,

Corinne & Bud

Cheline, Denlie en Loelle

Lieve Kim,

Wat moeten we zeggen…Bedankt? Nou dan toch wel super bedankt! Jou goede zorgen, jou leuke gezelligheid. We waren blij dat jij er was.

Je ben een TOPPER.

Liefs,

Gijs & Wendy

Lynn

Lieve Kim,

Dankjewel voor de leuke keren in de speeltuin!

Liefs,

Milano

Lieve Kim,

Met dit kaartje willen wij jou bedanken voor de onwijs goede zorgen voor Nova en natuurlijk ook voor ons. Dankzij jou hebben we toch nog kunnen genieten van de kraamtijd en heb je ons enorm geholpen. We zijn jou hier enorm dankbaar voor!

Je ben een topper.

Wij willen je alvast heel veel succes wensen met de nieuwe stap die je gaat nemen. Wij zullen je in ieder geval aan iederen aanbevelen 🙂 want we hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.

Liefs,

Frits & Hilde
Nova

Lieve Kim,

Bedankt voor de mooie kraamtijd die je ons hebt gegeven.

We gaan je heel erg missen voor altijd in onze harten.

Liefs,

Tjeerd & Maureen
Joep en Saar

Lieve Kim,

Bedankt voor al je toewijding en liefde voor Sev. Je hebt ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke kraamtijd hebben gehad. Wij hebben heel veel van je geleerd en willen je bedanken voor al je extra inzet.

Lieve Kim,

Ik wil je samen met Thijs heel erg bedanken voor de 7 dagen dat je ons geholpen hebt met onze tweeling Thom & Britt!! We hebben je als een hele goede kraamhulp ervaren die veel eigen initiatief nam en mij en Thijs door de eerste onzekere dagen heen heeft geholpen.

Op dat 1 dacht ik hoe ga ik dit straks redden zonder jouw hulp, maar zoals jij destijds al aangaf, gaat het elke dag steeds iets mee vanzelf.

Nogmaals bedankt!

Liefs,

Thijs & Mirjam
Thom en Britt