kraamtijd

Wat vinden ouders


Onwijs heerlijke kraamweek gehad dankzij Kim!! Een lieverd, die altijd voor ons klaar stond en nog steeds staat. Ook echt een doorpakker in het huishouden, alles lekker fris en schoon. Wij voelde ons erg in de watten gelegd door haar, een kraamweek met een lach en een traan, maar ohh wat hebben wij van jou genoten! 

Joep is de allergrootste fan van Kim.

Wij kijken nog steeds erg fijn terug naar onze kraamweek.


Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad door onze kraamhulp Kim. Wij hebben een hele goede start gehad, goede adviezen en tips. Liam en mama en papa zijn super goed verzorgd. Wij willen Kim zeker terug als kraamhulp bij een 2e kindje!


Lieve, lieve Kim,

Via een omweg bij ons terecht gekomen, het had zo moeten zijn. Wat hebben we het getroffen met jou! Want wat een rollercoaster waren de afgelopen 12 dagen. We hebben gelachen maar er waren zeker ook de nodige traantjes. Jou optimisme, opgewektheid en engelengeduld hield ons telkens op de been, zelfs op de momenten dat we ons echt geen raad meer wisten. Daar zijn we je heel dankbaar voor en we gaan je dan ook onwijs missen. De frisse wind die elke ochtend vroeg hoe de nacht was ;). Maar we hebben ook dankzij jou vertrouwen dat we heg gaan redden met zijn 3’tjes! 

Liefs xx

Dennis & Maris

Sef


Lieve Kim,

Wat is onze kraamtijd voorbij gevlogen. We hebben ons zo verwend gevoeld door alles wat jij voor ons deed. En elke keer met een glimlach. Voor ons ben je een lot uit de loterij.

Dankzij alle tips en goede zorgen hebben wij als gezin een super fijne start gehad met onze zoete meid. Met je stralende persoonlijkheid breng jij vast licht in ieder gezin. Wij zullen je zeker aanbevelen.

In onze ogen ben je goud waard.

Liefs,

Bart, Esmee

Ellis


We hebben Kim leren kennen als een lieve, enthousiaste en betrokken kraamhulp. Ze was er niet alleen voor onze jongste zoon, maar ook onze oudste zoon genoot van haar gezellige aanwezigheid. Ze adviseerde ons, maar ze liet ons vooral onze eigen keuzes maken en op de momenten dat het nodig was bood ze veel steun. 

Kortom, zij heeft bijgedragen aan een hele fijne kraamweek.

Kim bedankt!


Op 26 oktober 2018 is onze eerste zoon geboren na een goede bevalling maar vervelende afloop. 2 stonden wij toen Kim binnen kwam. Kim heeft ons zo vreselijk veel liefde gegeven en de allerbeste zorg om het voor mij (mama) maar ook voor de papa en onze zoon het aller fijnst te maken!

Met haar doorzettingsvermogen en tevens engelen geduld heeft ze onze kraam tranen weten te sussen en ons de aller fijnste kraamtijd gegeven. De borstvoeding die moeilijk op gang kwam heeft ze geweldig begeleid. De honden in het huis vertroeteld en de visite goed verwend.

Kim zal ik dan ook aan iedereen aanraden om je t fijnste door de kraamtijd heen te helpen. We gaan haar zo vreselijk missen!

Lieve Kim, bedankt voor ALLES je ben de beste!

Dikke kus,

Baby eve

en de hondjes Bo & Huf


Lieve Kim,

We willen je bedanken voor de afgelopen 10 dagen. Dennis had wat “opstart gekkigheidjes” en daarnaast was ik onzeker over mijn eigen herstel. Maar dankzij jouw oplettenheid en adviezen kregen we wat extra toezicht en controle en was mijn onzekerheid snel weg. Ondanks de vreselijke hitte hadden we elke dag een heerlijk schoon en opgeruimd huis, en zo hebben we heerlijk kunnen genieten van onze eerste week samen met Dennis.

Bedankt voor alle inzet in onze kraamweek, voor het meedenken en de adviezen, voor de gezelligheid, voor het helpen met de 60 geboortekaartjes, voor de Whatsappjes, voor het spelen met Woda en het knuffelen met Sophie.

Veel liefs,

Dennis & Suzanne

Sophie, Jacco en Woda


Lieve Kim,

Onwijs bedankt voor deze fijne karamweek. We hebben veel gelachen en gepraat, maar je hebt ons vooral erg goed opweg geholpen zodat wij nu zelf voor onze kleine man kunnen zorgen en vooral ook volop kunnen genieten!.

We zullen je zeker nog gaan missen! Nu mag jij ook even van vakantie genieten en misschien een keertje lekker luchen. 😉

Nogmaals onwijs bedankt!

Heel veel liefs

Erik & Olga

Daphne, Lisanne


Lieve Kim,

We willen je super erg bedanken voor alle goede zorgen en de gezellige tijd en vinden het erg jammer dat je moet gaan!

Heel veel geluk en succes verder en wie weet zien we elkaar nog is!

-XXX-

Sem & Maik

Milano & Jacy


Lieve Kim,

Super bedankt voor de afgelopen week! We zijn je enorm dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Wij zijn natuurlijk niet zoals “normale” gezinnen, maar een gezien met een gebruiksaanwijzing. Onwijs dankbaar hoe jij gehandeld hebt met mijn medische situatie. 

We konden ons geen fijnere kraamweek gewenst hebben, ondaks de mindere dagen. Super bedankt

Dikke kus

Danny & Milou

Joep


Lieve Kim,

We willen je heel erg bedanken voor de fijne kraamtijd!Bedankt voor de goede opstart en alle adviezen en tips.

We gaan je zeker missen!

Liefs,

Erik & Sylvana

Liam


Lieve Kim,

Wij willen je heel erg bedanken voor alle goede zorgen. En alle tips die je ons hebt gegeven om voor onze Liz te zorgen.

We gaan je missen!

Dikke kus,

Mark & Anouk

Liz


Lieve Kim,

Wat was het fijn dat je er voor ons gezin was! Zo lief, zorgzaam en blij dat je bent. Wat een geluk hadden wij met jou…

We gaan je erg missen en hopen dat we je nog een keer zien.

Liefs,

Corinne & Bud

Cheline, Denlie en Loelle


Lieve Kim,

Wat moeten we zeggen…Bedankt? Nou dan toch wel super bedankt! Jou goede zorgen, jou leuke gezelligheid. We waren blij dat jij er was.

Je ben een TOPPER.

Liefs,

Gijs & Wendy

Lynn


Lieve Kim,

Dankjewel voor de leuke keren in de speeltuin!

Liefs,

Milano


Lieve Kim,

Met dit kaartje willen wij jou bedanken voor de onwijs goede zorgen voor Nova en natuurlijk ook voor ons. Dankzij jou hebben we toch nog kunnen genieten van de kraamtijd en heb je ons enorm geholpen. We zijn jou hier enorm dankbaar voor!

Je ben een topper.

Wij willen je alvast heel veel succes wensen met de nieuwe stap die je gaat nemen. Wij zullen je in ieder geval aan iederen aanbevelen 🙂 want we hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.

Liefs,

Frits & Hilde
Nova


Lieve Kim,

Bedankt voor de mooie kraamtijd die je ons hebt gegeven.

We gaan je heel erg missen voor altijd in onze harten.

Liefs,

Tjeerd & Maureen
Joep en Saar


Lieve Kim,

Bedankt voor al je toewijding en liefde voor Sev. Je hebt ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke kraamtijd hebben gehad. Wij hebben heel veel van je geleerd en willen je bedanken voor al je extra inzet.


Lieve Kim,

Ik wil je samen met Thijs heel erg bedanken voor de 7 dagen dat je ons geholpen hebt met onze tweeling Thom & Britt!! We hebben je als een hele goede kraamhulp ervaren die veel eigen initiatief nam en mij en Thijs door de eerste onzekere dagen heen heeft geholpen.

Op dat 1 dacht ik hoe ga ik dit straks redden zonder jouw hulp, maar zoals jij destijds al aangaf, gaat het elke dag steeds iets mee vanzelf.

Nogmaals bedankt!

Liefs,

Thijs & Mirjam
Thom en Britt