Meteen naar de inhoud
kraamtijd

Wat vinden ouders
2020/2019

Lieve Kim,

Ontzettend bedankt voor je fantastische zorgen in deze eerste weken met onze dochter Elin.

We hadden niet zonder je gekund en vonden je een heel fijn persoon om naast ons te hebben tijdens deze onzekere start. Wat zij we blij dat het ons samen is gelukt om het blauwen strepen te laten regenen.

We zullen je aan iedereen aanbevelen en mochten we ooit een tweede kindje verwachten, dan hopen we van harte dat je nog steeds als kraamzorg werkt. Dan zouden we je vanaf de eerste echo al willen ‘Reserveren’!

Liefs,

Elin

Paul & Lisanne, Elin & Fien

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor je fantastische hulp en gezelligheid in mijn kraambed. Ik had me geen betere kunnen wensen.

Veel Liefs,

Guusje

Ouders van Guusje

Lieve Kim,

Bedankt voor je hulp afgelopen week, voor je kennis, kunde en uitstekende zorg. Ook bedankt voor je vertrouwen in ons.
Hierbij een kleine attentie van onze kant. En wie weet tot de volgende keer.

Liefs,

Lyora

Maor & Valéry

Bedankt lieve Kim,

Voor deze onvergetelijke kraamweek. We zijn jou super dankbaar voor jouw goede zorgen en hulp. Ondanks deze gekke (corona) tijd heb jij ons super goed geholpen! Dankzij jou weten wij zeker dat wij alle kennis hebben! Je bent lief, gezellig en super zorgzaam. Als Aiden ooit een broertje/zusje mag krijgen, kom je dan weer? Liefs, Dennis & Laureen en Aiden

Liefs,

Aiden

Dennis & Laureen

Super bedankt voor deze bijzondere maar hele mooi kraamperiode. We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen en hopen je dan ook zeker nog eens te zien!

Veel liefs,

Vic

Merlijn & Nancy

Lieve Kim,

Je was er al eens bij, bij de geboorte van Owen. Nu hadden we heerlijk de hele week om ons heen met de geboorte van Hugo.

Wat hebben we genoten dat je bij ons was in deze bijzondere week. 

Bedankt voor alles! Jij, bent echt onze kraamtopper! Hopelijk kan je nu even genieten van wat ‘vrije’ dagen! We gaan je missen.

Hele dikke kus,

Hugo

Peter, Chantal, Owen

Lieve, lieve Kim,

Wat was jij onze rots in de branding, reddende engel en steun en toeverlaat deze week.

Een gekke week, met allerlei beperkende maatregelen die ons allemaal opgelegd zijn… wat was het dan toch extra fijn dat we elkaar al kenden. Iets vertrouwds in deze onzekere rare periode.

En toen bij mij de paniek toe sloeg, wist jij me weer helemaal te kalmeren en op te beuren. Jij hebt ervoor gezorgd dat ikzelf niet meer zo vreselijk onzeker ben over het hele borstvoedingsgebeuren en alles wat erbij komt kijken.

Wat ben je toch ontzettend goed in wat je doet. En alles wat je zei over: hamsteren, de 5-dagen -dip, peuterdriftbuien, huid op huid, een lach en een traan, en al die andere dingen die precies blijken te kloppen… Ik hoop dat je ook hebt genoten van het meemaken van onze eerste week met kleine Emma, ondanks dat je haar dus niet letterlijk mocht knuffelen. Dat gaan we zeker nog eens inhalen als straks alles weer “normaal”is! We hadden ons in ieder geval geen fijnere reddende engel kunnen wensen. Wat heb je ons door de eerste week heen geloodst op een manier die ontzettend natuurlijk aanvoelde. Als blijk van waardering moet je deze keer zelf maar iets uitkiezen. Een heerlijk boek, leuke legpuzzel, (of een fijne Handcrème?!) 

Ontzettend bedankt voor al je inzet, je luisterend oor, je adviezen en gezelligheid. We vonden het zo fijn dat je bij ons was.

Emma

Esther, Joost, Fiene

Hoi lieve Kim,

Even een berichtje van mij 23 januari kwam jij er ook nog eens bij.

Slapeloze nachten om kwart voor 5 er uit alleen omdat papa en mama naar huis wilde met mij als kleine spruit.

De eerste dag kwam jij binnen ojeee…..toen kon het feest beginnen.

Van plas luiers tot voor het eerst aan de tiet ik wil je een geheimpje vertellen maar papa en mama wisten het niet.

Uiteindelijk kwam het allemaal goed omdat jij de gene bent die vertelt hoe het moet.

Even iets tussen jou en mij, Kim het had een ramp geworden zonder jou erbij.

Maar ook leerde jij mij te onthouden ik heb twee lieve ouders om van te houden.

Lieve Kim nu even serieus wij willen je bedanken.

Bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan beloof me dit te lezen voor dat je zult gaan. Ik hoop dat als ik groot en sterk ben en mijn eerste woordjes zal leren dat jij dan een keer terug zal keren.

Kim heel veel groetjes, en kusjes van mij en vooruit papa en mama er ook bij

Liefs,

Cemiel

Papa en Mama

Lieve Kim,

Heel erg bedankt voor de goede zorgen de afgelopen dagen. Het was heel fijn dat je het wilde verdelen over de ochtend en avond, dat heeft mij enorm geholpen?
Ik vond het heel fijn om jou als kraam verzorgster in huis te hebben.
Geniet van je vakantie!

Liefs,

Marina & Thijs

Jason

Lieve Kim,

Met hetgeen dat voor jou normaal en je werk is, heb je ons een cadeau voor het leven gegeven, een kraamtijd om nooit te vergeten! Wat heb je ons laten genieten en alle ruimte gegeven om alles te laten voor wat het was. We zullen deze dagen nooit vergeten en altijd terugkijken op een laatste meer dan bijzondere kraamtijd!

Liefs,

Patrick & Wendy

Giulize

Lieve Kim,

Wat hebben wij een super fijne kraamweek gehad! Bedankt voor al je lieve gerustellende worden, gezellige gespreken, hulp in het huishouden maar vooral voor de liefde naar Davey en Bodhi.

Zij en wij en ouders hebben het maar getroffen met zo een kraamverzorgster als jij ! We zullen je gaan missen.

Veel liefs,

Kevin & Linsey

Davey en Bodhi

Lieve Kim,

In de afgelopen 2 weken bij jij onze redder in nood geweest! Van 2 totaal onervaren ouders, heb jij ons het vertrouwen gegeven om deze jongens alle liefdevolle zorg te geven die ze verdienen. Je ben bijzonder toegewijd en betrokken bij hetgeen wat je doet, wat maakt dat we ons al heel snel een drie-eenheid voelde met jou. De jongens groeien als kool en alles loopt heel voorspoedig. Jij hebt daar een groot
aandeel in gehad. We zijn je daar erg dankbaar voor.

Je heb een groot hart & passie voor je werk, wat mij een schitterende combi lijkt. We hopen dat dit afscheid geen laatste contact moment is en we nog met vraagjes bij je terecht kunnen.

Cecile & Tako

Lars en Kai

Lieve Kim,

Dank je voor alle goede zorgen voor ons gezin! Echt heel fijn dat je er was! Mede dankzij jou hebben wij deze week een rustige, prettige kraamtijd gehad waar wij heel erg van hebben genoten.

Heel veel liefs,

Niels & Madeleine

Hugo en Sophie

Lieve Kim,

Wat een bijzondere week hebben we met jou beleefd. We willen jou ontzettend bedanken voor de goede zorgen! Je bent een lieve kraamzorg met jou hart op een hele mooie plek met vol liefde voor een nieuw mensje. Lenn mag van geluk spreken dat jij hem hebt geholpen met zijn eerste wereldreis. Ik weet zeker dat we je zullen missen, maar door jou inzet van de afgelopen week kunnen wij positief verder. We hopen dat je nog lang kunt genieten van je werk want dit hoort bij jou.

Heel veel liefs en knuffels,

Jan & Carolien

Teye en Lenn

Wij zijn als nieuw gezinnetje ontzettend tevreden over de kraamzorg die wij hebben gekregen van Kim. Wat een top vrouw! We hebben ontzettend veel van haar geleerd en met vertrouwen zijn wij de toekomst tegemoet gegaan. Zelfs na de kraamtijd had (en heb ik nog steeds) veel aan Kim gehad. Als ik even geen raad meer wist, appte ik Kim eerst! Ook de interesse die ze na de kraamtijd toont is zo ontzettend lief, dus lieve Kim, ontzettend bedankt voor de fijne kraamtijd en de goede zorgen die je mij en kleine Mila heb gegeven en nog steeds doet.

Onwijs heerlijke kraamweek gehad dankzij Kim!! Een lieverd, die altijd voor ons klaar stond en nog steeds staat. Ook echt een doorpakker in het huishouden, alles lekker fris en schoon. Wij voelde ons erg in de watten gelegd door haar, een kraamweek met een lach en een traan, maar ohh wat hebben wij van jou genoten! 

Joep is de allergrootste fan van Kim.

Wij kijken nog steeds erg fijn terug naar onze kraamweek.